Til sammen 45 EIK-utøvere, fra førskolealder til veteranklassene, var med på kretsstevnet i Idrettsparken torsdag. Det ble konkurrert med liv og lyst!

De 20 yngste (under 10 år) løp 40 m og kastet liten ball.

For de andre var øvelsesutvalget 60 m, spyd, lengde, 150 m og 5000 m (senior og veteraner).

Det ble oppnådd flere gode resultat og satt mange personlige rekorder.

Vi nevner at 10 år gamle Alexandru Lapestea kastet 23,26 m i spyd. Det er bare tre meter bak klubbrekorden i 11-årsklassen, den første klassen det noteres rekorder i.

Odin Gjersund Tingbø (14) løp 150 meter på 20,61 i 2,8 sekundmeter motvind. Han var bare 0,3 sekund bak klubbrekorden for denne årsklassen. Under bedre forhold hadde denne rekorden vært historie.

I lengde hoppet Odin 5,00 meter, også det i kraftig motvind.

Morten Tengesdal løp 5000 m på 16.23,48 og forbedret sin “pers” med rundt 40 sekunder. I et godt felt, og med bedre forhold, har nok Morten mulighet for å løpe denne distansen på under 16 minutter.

Resultatene fra stevnet ble i løpet av fredagen lagt ut på vår hjemmeside eikfriidrett.no under fanen Resultater.