Hopp uten tilløp Egersundshallen 25 jan.

Odin hoppet 1,50 m i høyde uten tilløp – Adrian hoppet 2,98 m i lengde uten tilløp

Det ble oppnådd flere meget gode resultater under stevnet i hopp uten tilløp, som EIK arrangerte i Egersundshallen torsdag.

Odin Gjersund Tingbø (16) år satte personlig rekord i høyde med 1,50 m. Det er forbedring av klubbrekorden for denne årsklassen med 10 cm. Christian Thommassen og Erlend Kolstø hadde rekorden med 1,40 m. Det resultatet oppnådde de i henholdsvis 1993 og 1994.

Adrian Ege Helleren (19) hoppet 2,98 m i lengde uten tilløp. Med det forbedret han sin personlige rekord med 10 cm. Adrian er bare 4 cm fra å hoppe seg inn på klubbens 5 på topp-liste i denne øvelsen.

Timea Ersdal Jørgensen (13) satte per i høyde uten tilløp med 1,03 m.

Komplett resultatliste finnes under resultater