KLUBBNYTT

I anledning åpningen av løpebanen med fast dekke i 1994 ble det kjøpt inn seks startblokker. Disse er nå godt brukt. Styret har derfor bestemt at det skal kjøpes inn nye startblokker. De er nå på plass.

Nye forskrifter gjør at våre startpistoler må oppbevares i våpenskap. Våpenskap er nå kjøpt. Det betyr at vår forsvarlige oppbevaring av startpistolene, nå blir enda mer forsvarlig.

Torsdag 10. desember blir det stevne i hopp uten tilløp i vår treningstid i Egersundshallen. Vi følger samme opplegg som ble brukt under stevnet 26. november

Lørdag 5. desember reiser ni av våre yngre utøvere til den imponerende friidrettshallen på Sandnes for å trene. Vi har fått en avtale som gjør at vi kan kjøpe oss slik tilgang til noen treninger.

Målsetningen for vårt julematlotteri er oppjustert til 250 solgte lodd. I skrivende stund er 205 lodd solgt. Loddene koster 50 kroner stykket. Lodd bestilles ved sms til 46808961, og ved å betale per vipps til 136 333.

Rundt 10. desember blir det avgjort om vi skal arrangere Nyttårsløpet. Det er allerede bestemt at det ikke blir barneløp.